thaimassage

Zoeken naar thaimassage

NAMPHET THAI MASSAGE BLANKENBERGE.
U kan er kiezen uit diverse technieken. Onze massages zijn erotische geïnspireerd. Er zal veel aandacht besteed worden aan het erotische spel en het plagende aspect van de massage. De body to body is een ontspannende lichaamsmassage waarbij de masseuse haar geöliede lichaam als instrument gebruikt. Het contact met de warme huid en de zachte vrouwelijke lichaamsdelen hebben een zéér relaxerende werking op uw lichaam. De meisjes ontvangen u van maandag tot en met zondag van 10u00u tot 21u00. Hebt u voorkeur voor een bepaald meisje gelieve dan een telefonische afspraak te maken zodat wij u niet moeten teleurstellen. 0494 591 303. Namphet Thai Massage. Jules Detroozlaan 73 Blankenberge.
Traditionele Thai massage 60min.
Traditionele Thai massage 60min. Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's' van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.
Design a beautiful logo for Benjawan" Thai Massage and Therapy" Logo merkidentiteit-pakket ontwerpwedstrijd.
We have been providing since 2013 after having more than ten years experience in Thailand and demand for massage therapy in a country known for its strong holistic values.Benjawan Thai Massage and Therapy is a space in which Londoners can escape their busy lives and seek relaxation or rehabilitation.
Baan Thai Style Traditional Thai Massage.
Traditional Thai Massage. Baan Thai Style. Wij heten U welkom voor een relaxerende massage, alleen of gezellig als samen in dezelfde ruimte. In Thailand behaald diploma in de traditionele thaise massage. Bel of mail ons voor inlichtingen of een afspraak. 2170 Merksem Antwerpen. Traditionele Thaise massage is een van s werelds oudste geneesmethoden en al meer dan 2500 jaar oud. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempels. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunde.: Sinds december 2019 werd de Traditionele Thaise massage ook officieel erkend door UNESCO als immaterieel werelderfgoed. Douche enkel Brasschaat.
LEELA THAI MASSAGE STERREBEEK.
Massage thai Massage 2ememain.be.
A complete treatment, from head to feet, releasing tensions through vigo. 8 mars 2019 1329: Bruxelles. vous reçois dans un INSTITUT privatif de massage spécialement aménagé et équipé situé à MOUSCRON Je réalise mes prestations du lundi au samedi. 26 février 2019 1320: Mouscron. THAI MASSAGE Bien être, Styliste ongulaire, Manucure.
Natsha Thaimassage, Thaise massage 60 min: bespaar 45% in Noord-Limburg via Social Deal.
Hier krijg je een zachte voetscrub en voetmassage tegelijkertijd door de Garra Rufa vissen. Hygiëne staat natuurlijk hoog in het vaandel en er wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. Laat je ook eens in de watten leggen bij Natsha Thaimassage!
thai massage amstelveen.
Thai massage Amstelveen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven. Doordat Amstelveen grenst aan zowel Amsterdam als Schiphol, leent de stad zich uitstekend voor forenzen die werkzaam in de hoofstad van Nederland. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Amstelveen, die ook te vinden zijn in rubriek thai massage!
Cursussen in Brussel bij de Therapy Thai Massage School De Thaise Yoga Massage School.
Thai Yoga Massage School. De non-profitorganisatie School of Thai Yoga Massage heeft als doel de Thaise Thaise yogamedewerking te onderwijzen door middel van een structuur van programma's' in basiscyclus en professionele en gecertificeerde cycli. De vereniging wil ook de yoga-praktijk informeren en onderwijzen.
Royal Thai Massage in Brugge, Ezelstraat 88, telefoon: 32 0. met openingsuren Massage.
Andere belangrijke handelaars. Royal Thai Massage. Ezelstraat 88 8000 Brugge. Klik voor telefoon Telefoon: 32 050 31 21 91. Massage in Brugge. Ontdek andere handelaars in de buurt van Royal Thai Massage in Brugge. Beauty Wellness La dolce Vita. Hellen's' Hair Spa.
Yam Thai Massage The best in town!
Relaxing body to body massage, 1u 80 1/2u 50. De relaxing body to body massage is ideaal om je spieren te ontspannen, deze massage focust op een volledig contact, met strelende en circulaire bewegingen waarbij de bloedsomloop verbeterd, het zenuwstelsel gekalmeerd wordt en stress verdwijnt.

Contacteer ons